Göz Altı Işık Dolgusu


Göz Altı Işık Dolgusu nasıl olur


İnsanların yüz güzelliklerini gölgeye düşüren gözaltı morlukları önemli estetik kaygılar meydana getiriyor. Bu tarz sorunlar için de gözaltı ışık dolgusu yöntemine başvurulabiliyor. Gözaltı ışık dolgusu tekniği sayesinde insanlar gözaltlarında bulunan morluk ve şişlik sorunlarını tek seferde ortadan kaldırabilme imkânı buluyor.


Gözaltı Işık Dolgusunun İçeriği



Gözaltı morluklarının tedavisinde kullanılan gözaltı ışık dolgusu yönteminde hyaluronik jel olarak da bilinen bir dolgu yöntemi kullanılıyor. Bu yöntemde iki adet içeriğin karışımından yararlanılıyor. Hayaluronik asit ve polly vitamin kompleksinin karışımı sayesinde morluklar ve torbaların ortadan kaldırılması sağlanıyor. Hyaluronik jel morlukları ortadan kaldırırken poly vitamin ise bu kısımdaki hücreleri uzun vadeli olarak yenilemeyi amaçlıyor.


Gözaltı Işık Dolgusunda Etki Süresi



Gözaltı ışık dolgusu uzun süre etkisini sürdüren bir uygulamadır. Bu uygulama yapıldıktan sonra etkisi en az 1,5 yıl sürüyor. Ancak çeşitli kişisel faktörler de dikkate alındığında 3 yıl boyunca etkisini koruduğu da söylenebiliyor. Işık dolgusu uygulaması her yapıldığında etkileri bir öncekine göre daha da uzun olmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Badem Göz Ameliyatı Fiyatı

Kış Mevsiminde Başlıca Göz Sorunları

Göz Kapağı Estetiği